Productvergelijk

Online shoppen wint steeds meer aan populariteit en almaar meer bedrijven gaan online producten aanbieden. Je kan het zo gek niet bedenken en je vind kan het online kopen. Producten zoals kleding, schoenen en allerhande accessoires zijn erg populair. Maar het uitgebreide aanbod heeft ook zo zijn nadelen, want online shoppers weten zo vaak niet welk product ze moeten kopen. Zoveel verschillende producten en zoveel verschillende prijzen en we hebben gewoon geen overzicht meer. Het zou toch zonde zijn mocht u online een product aankopen en even later tot de conclusie komen dat u te veel betaald heeft? Om dit te voorkomen zijn er websites waarop je eenvoudig de producten kan vergelijken, denk hierbij aan algemene vergelijkers als:

  • Kieskeurig.nl
  • Beslist.nl
  • Cia-shopping.nl

Maar ook vergelijkers voor specifieke producten zijn er in vele vormen. Enkele voorbeelden zijn:

  • zorgverzekeringen vergelijken - Webzorg voor het vergelijken van de zorgverzekeringen van alle Nederlandse zorgverzekeraars.
  • Tarieven van energieleveranciers naast elkaar leggen met dit energie vergelijk - Energie51 .nl voor alle energietarieven van Nederlandse energieleveranciers te vergelijken
  • Internet abonnemeneten van alle Nederlandse providers vergelijket met dit vergelijk voor internet providers van Nederland breedbandland. Ook voor meer in een abonnementen van internet providers.
  • Alleen een mobiel abonnement zonder telefoon afsluiten met een sim only abbonement. Gebruik dit vergelijk voor sim only abonnementen van Foontje.nl. Sim Only is de goedkoopste variant van mobiele abonnementen.

Ook Google heeft ook een speciale functie ontworpen zodat je verschillende producten kunt vergelijken zodat je nooit meer te veel geld uitgeeft. Dit maakt de zoekfunctie van Google nog sterker bij het kiezen van een product. Tot nu toe beperkt het zich echter wel tot specifieke producten en kun je diensten nog niet vergelijken. Wellicht dat dit in de toekomst wel nog gaat komen.

Kijk en vergelijk met google shopping

Ontelbare producten worden online aangeboden en je kan gewoon alles online bestellen wanneer je maar wil. Van een koffiemachine tot een vakantie bungalow, je kunt het zo gek niet bedenken. Dezelfde producten worden ook wel eens aangeboden tegen een andere prijs. Om te voorkomen dat je een te dure prijs betaald, heeft Google er bijvoorbeeld voor gezorgd dat je alle producten met elkaar kan vergelijken. Google shopping verzamelt alle producten per categorie en jij kan per categorie het goedkoopste product zien en te weten komen waar je het kan kopen. Tijdverspilling om het goedkoopste product te vinden is niet langer aan de orde. Met Google shopping kan je snel en efficiënt zoeken naar de voordeligste aanbiedingen per categorie. Online shoppen kan nog sneller en aangenamer. Aarzel niet en probeer het zelf uit, je zal echt nooit meer te veel geld uitgeven.